Antti Tuisku by Seppälä -mallistossa on helppo olla oman elämänsä supermalli ja ottaa rennosti!

Antti Tuisku by Seppälä -mallisto julkaistiin Seppälöissä kautta maan 20.4.2016. Mallisto koostuu sporttisista vapaa-ajan vaatteista, joita oli Antti Tuiskun lisäksi suunnittelemassa stylisti Vesa Silver ja Seppälän puolesta Petri Pelkonen. Olihan se rynnättävä heti keskiviikkona 20.4 oman paikkakunnan Seppälään välittömästi ovien avauduttua tsekkaamaan mallisto!

Antti Tuiskun mallisto esiteltiin suurelle yleisölle Helsingin Forumissa perjantaina 22.4. tanssillisessa muotinäytöksessä, ja sekä Tuisku että Silver olivat paikalla kertomassa malliston synnystä. Oma vaatemallisto oli Tuiskun pitkäaikainen unelma, jonka Seppälä toteutti. Tilaisuuden jälkeen piti tietysti käydä Forumin Seppälässä ottamassa muutamat valokuvat.



Yhdistelen itse rohkeasti Antti Tuiskun mallistoa muiden vaatteiden kanssa. Yllä olevassa kuvassa päälläni on Antti Tuisku -malliston mustat jogginghousut ja tummanharmaa swetariliivi Guessin kenkien ja nahkatakin (kädessä) kanssa. Vaatteet ovat niin tyylikkäitä, että oma persoonallinen tyyli löytyy sekoittamalla niitä oman garderobin muihin aarteisiin.

Liikunta on minulle paitsi rakas harrastus, myös työ. Niinpä treenivaategarderobini on jo tähän asti ollut enemmän kuin laaja ja sieltä löytyy jos jonkinlaisia urheiluvaatteita. Tykästyin Antti Tuiskun mallistossa erityisesti vaatteiden yhdisteltävyyteen ja pehmeisiin ja miellyttäviin materiaaleihin. Alla olevassa kuvassa päälläni olevat mustat jogginghousut ovat ehdottomat suosikkini! Ne on trendikästä scuba-materiaalia ja ovat supermukavat ja joustavat päällä. Tanssin ja teen uusia koreografioita viikoittain ja nämä ovat parhaat mahdolliset housut juuri tanssimiseen!

Harmaa löysä toppi sopii erinomaisesti yhdistettäväksi mihin tahansa lyhyeen urheilutoppiin, jolloin vaihtelevuutta saa heti lisää. Toppi on malliltaan väljä ja joustava, joten ideaali mihin tahansa liikuntaan tai vapaa-ajan aktiviteettiin, eikä vähiten juuri tanssimiseen. Erilaisia malliston toppeja on myös helppo pukea päällekkäin ja yhdistellä muihin vaatteisiin.

Arkipäivisin pukeudun toimistoon usein jakkupukuihin ja kotelomekkoihin, joten vapaapäivinä ja viikonloppuina on erityisen ihanaa pukeutua rentoihin vapaa-ajan vaatteisiin. Tähän tarkoitukseen Antti Tuisku by Seppälä -mallisto soveltuu erinomaisesti. Vaatteet ovat mukavia ja hyvin istuvia, helposti keskenään yhdisteltäviä sekä niissä on kivoja yksityiskohtia. Mallisto sopii sekä miehille että naisille.

Mallisto on saatavilla Seppälän myymälöissä kautta maan sekä Seppälän verkkokaupassa. Näissä kuvissa esiintyvät Antti Tuisku -malliston vaatteet ja hinnat:

Toppi (valkoinen), 12,99€
Jogginghousut (musta), 49.99€
Toppi (harmaa) 14.99 €
Swetarisortsit (harmaa) 29.99€
Swetariliivi (harmaa) 34.99 €

Katso koko mallisto ja hinnat osoitteesta
www.seppala.fi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

“ANTTI TUISKU, SÄ INSPIROIT MUA AINA!”

”SAIRASLOMALLA: AHDISTUSTA JA PANIIKKIKOHTAUKSIA”

“YMPYRÄ SULKEUTUU”